Pak je mountainbike uit de schuur!

De zomer is voorbij, de herfst is begonnen. Bladeren liggen op de grond, modder in de bossen en een lekker windje door je haren. Als je het aan de ervaren medewerkers van Jan Reijnen BV vraagt zijn het de perfecte omstandigheden om de mountainbike uit je schuur te halen. Onze medewerkers hebben veel ervaring met mountainbiken en weten precies wat je daarvoor nodig hebt. Uiteraard een goede MTB, maar ook de juiste kleding en voeding! Want een uurtje door de Heldense Bossen is weer iets anders dan een halve dag biken in de Ardennen. Onze medewerkers kunnen je een deskundig advies geven, ook over de manier hoe je zelf het beste je mountainbike onderhoudt.

Op zoek naar de juiste mountainbike kleding? Bij Reijnen verkopen wij onder andere de kledinglijn van Endura. Deze kleding wordt onder andere gedragen door Danny MacAskill wel bekend van het Youtube filmpje Wee Day Out. Bekijk dit zeker even! Sinds kort beschikken wij ook over ons eigen Reijnen-tenue in de gave kleuren neon-geel en zwart. Wist je dat je bij ons ook een eigen outfit kunt laten bedrukken? Vraag naar de mogelijkheden!

Zoek je extra accessoires voor bij de mountainbike? Reijnen verkoopt alle mogelijke accessoires, onder andere van de populaire merken BBB, Topeak en MIO. Van handvaten tot bidonhouders, van pompjes tot zadeltasjes.

Heb je een mountainbike en wil je binnenkort ook de bossen in, laat hem dan rijklaar maken voor het komende mountainbikeseizoen. En ben je toe aan een nieuwe mountainbike? Uiteraard kun je dan ook bij ons terecht. Wij verkopen het bekende mountainbike merk Merida, hét merk voor winnaars, waar vele professionals prijzen mee weten te pakken op wereldkampioenschappen. En vanaf vandaag zijn er vele mountainbikes in prijs verlaagd!

Dus kom nu snel naar Reijnen voor professioneel advies of kijk op https://www.janreijnen.nl/