Nieuwe medewerker Roy oftewel Prins Roy ll aan het woord…

“Bij Reijnen werkt een heel enthousiast team dat ook erg hecht is. Er hangt gewoon een hele prettige werksfeer”, aldus Roy, de kersverse nieuwe medewerker van Jan Reijnen BV maar inmiddels ook de Prins van CV de Graasvraeters in Grashoek. Het bevalt hem prima bij Reijnen!

Ik ben via Facebook bij Reijnen gekomen. Er kwam een vacature voor verkoopmedewerker voorbij en daar heb ik gewoon op gereageerd. Al snel kwam er een gesprek, werd ik aangenomen en kon ik aan de slag. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verkopen van ijzerwaren en gereedschappen. Ik vind het erg leuk om als verkoper de klanten te kunnen adviseren.

Voordat ik het contract getekend had bij Reijnen had ik al verteld dat ik Prins zou worden. Gelukkig gaven ze meteen aan dat dat geen probleem was. Uiteraard moet wel een en ander goed ingepast worden in het rooster en afgestemd worden met collega’s.

Op de avond dat ik werd uitgeroepen tot Prins en mijn vrouw Janneke tot Prinses, was ook de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Reijnen. Omdat ik toch al bij de raad van elf zat, kon ik met een smoesje weg gaan. Ik kreeg toen wel al de vraag of ik Prins zou worden, dat was wel grappig. Toen mijn collega’s later op de avond eenmaal gehoord hadden dat ik als Prins was uitgeroepen, kwamen er zelfs van Reijnen collega’s naar de Grashoek. Dat vond ik echt super tof.

De eerste twee maanden zijn me echt erg positief bevallen. Ik vind het erg leuk om met zulke enthousiaste collega’s te mogen samenwerken. Ik hoop dat ik hier nog lang met net zoveel plezier als nu kan blijven werken, ik heb er in ieder geval zin in!