Nieuwe collectie!

2018 is alweer een paar weken oud en dat betekent dat de nieuwste fietsen in de showroom staan. Door de diverse fietsenmerken die Reijnen heeft is er voor elke wens van de klant wel een passende fiets te vinden.

Zo is er voor kinderen van 2 t/m 12 jaar het merk Alpina, hét kinderfietsmerk! De fietsen zijn hip, kleurrijk en uiteraard voorzien van de mooiste details. Ideaal als communiecadeau!

Voor iedereen die van hip en trendy ( ook e-bikes!) houdt heeft Reijnen het merk Cortina. Cortina is vooral bekend vanwege de mooie kleuren, bijpassende styling en het volgen en meegaan van de nieuwste trends.

Gazelle is een merk dat al 125 jaar fietsen maakt en een zeer uitgebreide collectie voor jong en oud heeft. Speciaal voor de premium dealers, zoals Reijnen, heeft Gazelle een speciale collectie voor fietsen met net dat beetje extra.

Een bekend merk hier uit de regio is RIH, al jaren een betrouwbaar en kwalitatief sterk merk. Naast de reguliere collectie heeft RIH nu ook een e-bike met middenmotor, de RIH X-omega. Dit wordt een echte topper!

Ben je meer op zoek naar een sportievere fiets voor sport of ontspanning? Dan staan de fietsen van Merida en Olympia in de showroom. Bij Merida staat innovatie en sportiviteit centraal. Het mooie van de fietsen van Olympia is dat je ze naar eigen wens kunt afmonteren.

Zoals gezegd, een erg complete collectie fietsen wat kiezen extra moeilijk maakt! Waar gaat jouw voorkeur naar uit?