• TIXOPHALTE SHELL ZWART 310ML.
Deze Shell Tixophalte Wet Seal and Fix 310 ml koker is geschikt voor het verkleven van bitumineuze dakbedekkingen, het lijmen van EPS, PUR, PIR isolatieplaten en glasschuim op metalen (geprofileerde Sendzimir verzinkte platen), steenachtige en betonnen ondergronden, het waterdicht afwerken van voegen, naden en aansluitingen van dakranden, schoorstenen, lichtkoepels en dakdoorvoeringen.

De Tixophalte is ook geschikt voor het inplakken van waterafvoeren en grindbakken, het dichten van lekken en uitvoeren van (nood)reparaties zelfs op natte ondergronden, het bevestigen van loodslabben, loketten, opstanden tegen binnenspouwblad en het plakken van randstroken bij opgaand gevelwerk.

Shell Tixophalte is een duurzame en neutraal uithardende kit op basis van hoogwaardig bitumen-rubber, welke aan ISO 11600 voldoet. Het materiaal is direct te verwerken (zonder te verwarmen) en het hecht op de meest voorkomende ondergronden, zelfs op natte ondergronden. Tixophalte heeft een hoog isolerend vermogen en beschermt tegen roest en vocht. Shell Tixophalte kan met een hand- of persluchtpistool worden verwerkt.

TIXOPHALTE SHELL ZWART 310ML.

  • Model:1016892
  • Beschikbaarheid:neem contact op: 077-3071452
  • 12,98€

    perkoker
  • Excl. BTW:10,73€