Over ons

Reijnen heeft 't

Jan Reijnen BV is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf wat al bestaat sinds 1889!! uitgegroeid tot een moderne ijzerwaren en rijwielspeciaalzaak.

Onze vakkundige medewerkers met specialistische kennis nemen de tijd voor je en geven je goed advies en handige tips. Zo krijg je uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in jouw situatie de beste keus zijn.

Met onze montage service kunnen we je helemaal ontzorgen en alles plaatsen en installeren wat we verkopen. Klein timmerwerk zoals wanden plaatsen behoort ook tot de mogelijkheden. Horren is nog zo'n specialisatie waarbij we maatwerk leveren in iedere situatie. Onze sloten en beveiliging service biedt je alles voor een veilig thuis, installeert en vervangt sloten en helpt wanneer je een slot kapot hebt of jezelf hebt buiten gesloten.

Op 13 november 2014 heeft de zaak de titel "Bij koninklijke beschikking hofleverancier" gekregen, iets waar we erg trots op zijn. 

Centraal gelegen in het centrum van Panningen aan de markt 37 zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan de voorzijde maar ook met de auto kun je bij ons terecht. We hebben een eigen parkeerplaats voor onze klanten aan de achterzijde van onze winkel (inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69). .